Verkooppunten Vrolijcke Joncker

Mitra Wijnalda Haren

In een van de grootste Mitra winkels van het Noorden biedt André Wijnalda een van
de grootste assortimenten speciaalbieren, wijnen, jenevers en whisky’s. Bent u op zoek naar ruime keuze, een enthousiast en deskundig advies of een groot aanbod aan kado’s, dan kunt u niet om André Wijnalda in Haren heen. Ook voor de bieren van Vrolijcke Joncker bent u in Haren op het juiste adres!

Mitra Nienhuis Assen

Het enthousiasme waarmee Jeroen Nienhuis zijn kennis over wijn, whiskey en speciaalbier uitdraagt is in heel Marsdijk / Assen inmiddels bekent. Het is verrassend hoeveel diversiteit in de gezellige winkel beschikbaar is en hoeveel vernieuwing er wekelijks is. Vast in het assortiment zijn de bieren van Vrolijcke Joncker.

Uw Slijter Stiekema Leek

Han Stiekema weet waarvan u houdt. In zijn prachtige zaak in Leek verkoopt hij niet alleen een product maar een beleving. In die beleving, daar horen ook de bieren van Vrolijcke Joncker!

Het Lekkere Winkeltje Leek

Het Lekkere Winkeltje in Leek is uw winkel voor delicatessen en specialiteiten. Naast vleesspecialiteiten van bekroonde kwaliteit vindt u er bijzondere lekkernijen voor een buffet of barbeque én de heerlijke bieren van Vrolijcke Joncker voor erbij.

Cruwijn Roden

In hun sfeerfolle winkel in het overdekte winkelcentrum ‘Molenhof’ in Roden ontvangen Bertjan en Jeanet u hartelijk én met verstand van goede wijn en gedistilleerd. Bij al dat lekkers is ruimte voor een paar kwaliteitsbieren van lokale brouwers. Vrolijcke Joncker is trots daar onderdeel van te mogen zijn!

Drankenspeciaalzaak
Hartlief Roden

Net buiten het Westerkwarier maar exclusief op de plank in Noorderveld: alle bieren van Vrolijcke Joncker. Maak kennis met de dames Hartlief en hun liefde voor Vrolijcke Joncker.

Wijnhuis Machiel Surhuisterveen

Wijnhuis Machiel in Surhuisterveen voert sinds 2012 een zeer breed assortiment wijnen uit de hele wereld. Daarnaast kiest Machiel met zorg een selectie bieren. De bieren van Vrolijcke Joncker behoren sinds 2020 tot dat selecte gezelschap. Zin in een proeverij? Vraag Machiel naar de mogelijkheden.

Slijterij van Erp Roden

Een groot bierliefhebber, zo mogen we René Walda wel noemen. Zijn assortiment en zijn kennis is legendarisch en dat trekt liefhebbers uit de wijde omgeving. Vrolijcke Joncker is er dan ook best trots op onderdeel te mogen zijn van de assortiment!

Dolle Joncker Nijkerk

Wat is toeval: Het prachtige restaurant de Dolle Joncker in Nijkerk ontdekte dat een van onze bieren ook de naam Dolle Joncker draagt. Onze IPA is sinds het voorjaar van 2019 ‘thuis’ in Nijkerk waar het samen met een aantal broertjes heerlijk combineert met de verrukkelijke kaart van Martijn van Essen

De Drie Provinciën

Op de grens van de drie Noordelijke provincies, gelegen in een prachtig natuurgebied, is het heerlijk genieten van de bieren van Vrolijcke Joncker. Na een stevige wandeling of fietstocht of bij het diner: er is altijd een passende Joncker.

De Dorpskamer Leek

Midden in het centrum van Leek is het heerlijk eten, drinken en ontmoeten in De Dorpskamer, de nieuwe huiskamer van Leek. Bij de take away kun jij terecht voor heerlijke broodjes, vers gesneden friet, koffie, ijs en gegrilde kip. In de Dorpskamer zelf is het heerlijk en sfeervol eten. Een mooie kaart die gecomplimenteerd wordt met heerlijcke bieren van o.a. Vrolijcke Joncker.

Bij Jacques | De Drie Pilaren
Oude Schoot -Heerenveen

Een sfeervolle, huiselijke
vergaderlocatie, dat is Bij Jacques | De Drie Pilaren. Jacques is een zeer innemende gastheer die er alles aan doet uw verblijf of uw vergadering tot een onvergeterlijke ervaring te maken. De bieren van Vrolijcke Joncker passen daar perfect bij!

Aardbeikwekerij Poelman Zevenhuizen

In het voorjaar de asperges en in de zomer de heerlijkste aarbeien als combinatie bij de verschillende bieren van Vrolijcke Joncker. Vraag Sita Poelman om advies en u geniet nog meer van uw aankoop!

Madame Laurine Noordhorn

Voor de lekkerste borrelhapjes en de meest uitgebreide borrelplanken moet je bij Madame Laurine zijn. Perfect uitgebalanceerde hapjes prachtig gecombineerd met bijpassende bieren van Vrolijcke Joncker.

Apen en Bieren Drachten

Apen en Bieren is dé bier en whisky speciaalzaak van Drachten. Met eigenaren Johan (eigenaar van Brouwerij Noarder Dragten) en Gerwin (liefhebber van whisky en bier en mede eigenaar van Café het Raadhuys) staan er twee ervaren bierliefhebbers aan het roer. Vanf 2020 staan ook de bieren van Vrolijcke Joncker op de planken.

Slijterij Groningen

De drankenspeciaalzaak voor Groninger door Groningers. In het hartje van de stad aan de sfeervolle vismarkt kunt u te kust en te kuur als het gaat om mooie wijnen, de fijnste gedistilleerde dranken en de lekkerste bieren. Met smaak en enthousiasme kan het team van Slijterij Groningen vertellen over de bieren; internationaal, nationaal en regionaal. Het is super om onderdeel te zijn van het brede assortiment!

Mitra Emmen Rietlanden

Rene Smit runt de sfeervolle Mitra drankenspeciaalzaak in Emmen. Bij binnenkomst staat u verstelt van het brede assortiment en de brede kennis van René. Als liefhebben van speciaalbier doet hij altijd zijn best om de beste bieren te kunnen bieden aan zijn klanten. En daar mag Vrolijcke Joncker ook tussenstaan!

Bij Thijs

Thijs en Kor Dijkstra zijn samen verantwoordelijk voor het feit dat van heinde en verre mensen naar hun drankenspeciaalzaak komen voor een heerlijk drankje. En dat is niet voor niets. Zij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en een goed advies! In dat advies kunnen ook de bieren van Vrolijcke Joncker worden meegenomen!

De Slijterij Borger

Laurens en Nel Oldenbeuving zijn samen de drijvende kracht achter de moderne, rijk gesorteerde en perfect ingerichte slijterij in Borger. Modern, maar met een historie die teruggaat tot 1973. Het vakmakschap en de kennis van wijnen, gedistilleerd en bieren staat als een huis (of Hunebed zoals u wilt). Bent u op zoek naar streekbieren, vraag dan naar de Ot & Sien en de Baggelsteker bieren van Vrolijcke Joncker. Historie en bier, dat leeft en dat proef je!

Slijterij Jelle

Jelle is een begrip in Leeuwarden en omstreken. Daar hoef je niet eens Slijterij voor te zetten! Als liefhebbers van drank weten zij de oorsprong van de dranken die ze verkopen. Als liefhebber krijg je daarom uitgebreid advies en mag je proeven zodat je de beste keuze maakt. Doordat Jelle het grootste assortiment van Leeuwarden heeft, is er altijd iets dat bij je past. Zeker weten dat er ook tussen de bieren van Vrolijcke Joncker altijd iets zit dat proost… euh past!

Drankenspeciaalzaak van de Capelle Zuidhorn

Jos en Margareth zijn al sinds 1996 het slijters-echtpaar van Zuidhorn. Sinds 2016 runnen ze onder eigen vlag de zeer strategisch gelegen drankenspeciaalzaak in Zuidhorn. Met veel kennis van zaken geven ze hun klanten de volle aandacht die zij verdienen. Speciale wensen zijn voor hen een uitdaging! Naast de Westerkwartbieren zijn inmiddels ook diverse Vrolijcke Jonckers te koop in de knusse en gezellige winkel. 

Mitra Hoeksma, Dokkum

Trots zijn we dat we ook in Dokkum in de schappen te staan. Mitra Hoeksma is gestart met de eerste Vrolijcke Jonckers. Vraag ze gerust naar de andere bieren van ons assortiment. Wat er niet is, is snel geleverd!

Uw Topslijter Hoekstra, Bedum

Ook in Het Hogeland zijn de bieren van Vrolijcke Joncker verkrijgbaar. Loop eens binnen bij Hoekstra, Uw Topslijterij en maak kennis met de Blonde, Koppige, Rode, Zwarte of Stoute Joncker. Zit er niet tussen wat u zoekt, vraag naar ons totale assortiment en we leveren snel wat u zoekt.

Uw Slijter van Dijk, Hoogezand

In het winkelcentrum De Hooge Meeren is de sfeervolle ‘Uw slijterij van Dijk’ gevestigd. Eigenaresse Ingrid van Dijk helpt u graag in de rijk gesorteerde winkel. Of het nu gaat om wijn, gedistilleerd of speciaalbier, u komt gegarandeerd met iets moois en lekkers thuis. De bieren van Vrolijcke Joncker kunnen natuurlijk niet ontbreken!