Verkooppunten Vrolijcke Joncker

Mitra Wijnalda Haren

In een van de grootste Mitra winkels van het Noorden biedt André Wijnalda een van
de grootste assortimenten speciaalbieren, wijnen, jenevers en whisky’s. Bent u op zoek naar ruime keuze, een enthousiast en deskundig advies of een groot aanbod aan kado’s, dan kunt u niet om André Wijnalda in Haren heen. Ook voor de bieren van Vrolijcke Joncker bent u in Haren op het juiste adres!

Mitra Nienhuis Assen

Het enthousiasme waarmee Jeroen Nienhuis zijn kennis over wijn, whiskey en speciaalbier uitdraagt is in heel Marsdijk / Assen inmiddels bekent. Het is verrassend hoeveel diversiteit in de gezellige winkel beschikbaar is en hoeveel vernieuwing er wekelijks is. Vast in het assortiment zijn de bieren van Vrolijcke Joncker.

Uw Slijter Stiekema Leek

Han Stiekema weet waarvan u houdt. In zijn prachtige zaak in Leek verkoopt hij niet alleen een product maar een beleving. In die beleving, daar horen ook de bieren van Vrolijcke Joncker!

Het Lekkere Winkeltje Leek

Het Lekkere Winkeltje in Leek is uw winkel voor delicatessen en specialiteiten. Naast vleesspecialiteiten van bekroonde kwaliteit vindt u er bijzondere lekkernijen voor een buffet of barbeque én de heerlijke bieren van Vrolijcke Joncker voor erbij.

Cruwijn Roden

In hun sfeerfolle winkel in het overdekte winkelcentrum ‘Molenhof’ in Roden ontvangen Bertjan en Jeanet u hartelijk én met verstand van goede wijn en gedistilleerd. Bij al dat lekkers is ruimte voor een paar kwaliteitsbieren van lokale brouwers. Vrolijcke Joncker is trots daar onderdeel van te mogen zijn!

Hop2Go Assen

In het centrum van Assen is de oude apotheek, een hele moderne apotheek geworden met een zeer ruime keus levens-elixers. Marcel Baas weet wat hij in zijn zeer ruim gesorteerde winkel neerzet: alleen het lekkerste is goed genoeg. Trots zijn we dat er een ruime keuz Vrolijcke Jonckers tussen staat. Ben je op zoek naar onze specials (Vatgerijpte bieren, fusions) Marcel heeft ze staan!

Wijnhuis Machiel Surhuisterveen

Wijnhuis Machiel in Surhuisterveen voert sinds 2012 een zeer breed assortiment wijnen uit de hele wereld. Daarnaast kiest Machiel met zorg een selectie bieren. De bieren van Vrolijcke Joncker behoren sinds 2020 tot dat selecte gezelschap. Zin in een proeverij? Vraag Machiel naar de mogelijkheden.

Slijterij van Erp Roden

Een groot bierliefhebber, zo mogen we René Walda wel noemen. Zijn assortiment en zijn kennis is legendarisch en dat trekt liefhebbers uit de wijde omgeving. Vrolijcke Joncker is er dan ook best trots op onderdeel te mogen zijn van dat assortiment!

Dolle Joncker Nijkerk

Wat is toeval: Het prachtige restaurant de Dolle Joncker in Nijkerk ontdekte dat een van onze bieren ook de naam Dolle Joncker draagt. Onze IPA is sinds het voorjaar van 2019 ’thuis’ in Nijkerk waar het samen met een aantal broertjes heerlijk combineert met de verrukkelijke kaart van Martijn van Essen

De Drie Provinciën

Op de grens van de drie Noordelijke provincies, gelegen in een prachtig natuurgebied, is het heerlijk genieten van de bieren van Vrolijcke Joncker. Na een stevige wandeling of fietstocht of bij het diner: er is altijd een passende Joncker.

De Dorpskamer Leek

Midden in het centrum van Leek is het heerlijk eten, drinken en ontmoeten in De Dorpskamer, de nieuwe huiskamer van Leek. Bij de take away kun jij terecht voor heerlijke broodjes, vers gesneden friet, koffie, ijs en gegrilde kip. In de Dorpskamer zelf is het heerlijk en sfeervol eten. Een mooie kaart die gecomplimenteerd wordt met heerlijcke bieren van o.a. Vrolijcke Joncker.

Bij Jacques | De Drie Pilaren
Oude Schoot -Heerenveen

Een sfeervolle, huiselijke
vergaderlocatie, dat is Bij Jacques | De Drie Pilaren. Jacques is een zeer innemende gastheer die er alles aan doet uw verblijf of uw vergadering tot een onvergeterlijke ervaring te maken. De bieren van Vrolijcke Joncker passen daar perfect bij!

Aardbeikwekerij Poelman Zevenhuizen

In het voorjaar de asperges en in de zomer de heerlijkste aarbeien als combinatie bij de verschillende bieren van Vrolijcke Joncker. Vraag Sita Poelman om advies en u geniet nog meer van uw aankoop!

Mademe Laurine Borrelplank, Noordhorn

Voor de lekkerste borrelhapjes en de meest uitgebreide borrelplanken moet je bij Madame Laurine zijn. Perfect uitgebalanceerde hapjes prachtig gecombineerd met bijpassende bieren van Vrolijcke Joncker.

Oudebosch Fruitteelt

Wie kent niet de prachtige vers-winkels van bij Oudebosch Fruitteelt in Kommerzijl  en op het Overwinningsplein in Groningen. Er is een overvloed aan heerlijke verse, eigen geperste appelsappen, een keur aan vers fruit en groenten. We vinden het een eer om ook met een groot assortiment Vrolijcke Joncker op de planken te staan. 

Slijterij Groningen

De drankenspeciaalzaak voor Groninger door Groningers. In het hartje van de stad aan de sfeervolle vismarkt kunt u te kust en te kuur als het gaat om mooie wijnen, de fijnste gedistilleerde dranken en de lekkerste bieren. Met smaak en enthousiasme kan het team van Slijterij Groningen vertellen over de bieren; internationaal, nationaal en regionaal. Het is super om onderdeel te zijn van het brede assortiment!

Mitra Emmen Rietlanden

Rene Smit runt de sfeervolle Mitra drankenspeciaalzaak in Emmen. Bij binnenkomst staat u verstelt van het brede assortiment en de brede kennis van René. Als liefhebben van speciaalbier doet hij altijd zijn best om de beste bieren te kunnen bieden aan zijn klanten. En daar mag Vrolijcke Joncker ook tussenstaan!

Bij Thijs

Thijs en Kor Dijkstra zijn samen verantwoordelijk voor het feit dat van heinde en verre mensen naar hun drankenspeciaalzaak komen voor een heerlijk drankje. En dat is niet voor niets. Zij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en een goed advies! In dat advies kunnen ook de bieren van Vrolijcke Joncker worden meegenomen!

De Slijterij Borger

Laurens en Nel Oldenbeuving zijn samen de drijvende kracht achter de moderne, rijk gesorteerde en perfect ingerichte slijterij in Borger. Modern, maar met een historie die teruggaat tot 1973. Het vakmakschap en de kennis van wijnen, gedistilleerd en bieren staat als een huis (of Hunebed zoals u wilt). Bent u op zoek naar streekbieren, vraag dan naar de Ot & Sien en de Baggelsteker bieren van Vrolijcke Joncker. Historie en bier, dat leeft en dat proef je!

Slijterij Jelle

Jelle is een begrip in Leeuwarden en omstreken. Daar hoef je niet eens Slijterij voor te zetten! Als liefhebbers van drank weten zij de oorsprong van de dranken die ze verkopen. Als liefhebber krijg je daarom uitgebreid advies en mag je proeven zodat je de beste keuze maakt. Doordat Jelle het grootste assortiment van Leeuwarden heeft, is er altijd iets dat bij je past. Zeker weten dat er ook tussen de bieren van Vrolijcke Joncker altijd iets zit dat proost… euh past!

Drankenspeciaalzaak van de Capelle Zuidhorn

Jos en Margareth zijn al sinds 1996 het slijters-echtpaar van Zuidhorn. Sinds 2016 runnen ze onder eigen vlag de zeer strategisch gelegen drankenspeciaalzaak in Zuidhorn. Met veel kennis van zaken geven ze hun klanten de volle aandacht die zij verdienen. Speciale wensen zijn voor hen een uitdaging! Naast de Westerkwartbieren zijn inmiddels ook diverse Vrolijcke Jonckers te koop in de knusse en gezellige winkel. 

Just in Bier, Groningen

Maart 2017 opende Just in Beer haar deuren vanuit het idee dat er in Groningen behoefte was aan een echt specialistische bierwinkel. Doel was het bedienen van de liefhebbers vanuit de liefde voor bier. Bij Justin in Bier vind je daarom alleen maar het allerbeste lokale, nationale en internationale bier en alle bierstijlen …. en dat zie je terug in het fantastische, ruime assortiment van John en Stevan. De bieren van Vrolijcke Joncker kunnen er natuurlijk niet ontbreken.

Speciaalbieren Hovius, De Wilp

Als bierliefhebber heeft Hans Hovius de afgelopen jaren een brede kring van speciaalbierliefhebbers aan zich weten te binden. Vanuit de hele regio komen liefhebbers voor hun favoriete speciaalbieren naar de Wilp.  Hans weet waar zijn klanten van houden en heeft dan ook alle bieren van Vrolijcke Joncker in het schap! En is er een nieuw bier uit; dan weten de klanten dat Hans als een van de eersten wordt voorzien van het nieuwe lekkers!

De Vries, Grootegast

 In de speciaalbieren-hoek in de winkel van Janny en Waling de Vries is een prachtig assortiment bieren aangeboden. Waren het een aantal jaren geleden alleen de 4 Westerkwartbieren, inmiddels zijn alle bieren van Vrolijcke Joncker te koop ! Zoek je dus een kado of een heb je gewoon zin in heerlijk bier, stap dan eens bij de Vries naar binnen.

Koffiebus en Foodtruck Madame Laurine, Noordhorn

Haar naam is Laurien en ze is gek op alles wat met lekker eten en drinken te maken heeft. 

Voor jezelf koken, bakken en koffies zetten is leuk maar voor gasten is dat nog veel leuker, vindt Laurien!

Madame Laurine staat voor lokaal en sociaal. Lokaal omdat je in de bereiding altijd veel streekproducten terugvindt. Sociaal omdat mensen bij lekker eten en drinken samenkomen. Of het nou gaat om vrienden, familie of collega’s. Speciale momenten combineren met de mogelijkheden van Madame Laurine maakt iedere ontmoeting nóg leuker! We zijn er trots op dat de bieren van Vrolijcke Joncker altijd meereizen in de borrelplanken, borrelpakketten of in de vrolijcke groene bus!

Slijterij d’r Bij

Slijterij d’r Bij is eind 2019 geopend als de Slijterij van Brouwhotel Parkzicht. Het Brouwhotel is de de kraamkamer van Bogdike Dutch Craftbeer.  De slijterij bouwt aan een mooie collectie whisky, gin, rum, wodka, jenevers en andere gangbare distilaten en likeuren in huis. Naast de Bodike bieren  vindt u er een breed assortiment internationale, nationale én vooral ook lokale bieren….. en daartussen zijn ook altijd Vrolijcke Jonckers te vinden. 

Bierwinkel Waldpykbrouwerij, Beetsterzwaag

In de schitterende Bierwinkel van Ronny Wagenaar en zijn vrouw is een zeer ruim assortiment bieren verkrijgbaar. We voelen ons vereerd dat ook de bieren van Vrolijcke Joncker onderdeel van het assortiment mogen zijn.

Mitra ’t Span, Burgum

Met veel plezier runnen Dieuwke en Sape Bloemhof hun ruim gesorteerde drankenspeciaalzaak waarvan ze sinds 2018 de trotse eigenaar zijn. Dat plezier straalt er vanaf als je hun winkel binnenstapt voor gedistilleerd, wijn of speciaal bier. Van dat laatste heeft ’t Span niet alleen een ruim assortiment Friese bieren, maar zijn ook de bieren van Vrolijcke Joncker ruim verkrijgbaar.

Groninger Kaasboetiek

In het bruisende hart van de stad Groningen kun je je hart ophalen aan de lekkerste kazen uit de regio én het buitenland. Kazen die fantastisch combineren met heerlijke wijnen én bieren.

Annemarie kan u niet alleen van alles vertellen over de door haar geselecteerde kazen maar ook over de beste combinatie met een bijpassend bier. Ook de bieren van Vrolijcke Joncker horen daar wat Annemarie betreft bij!

Burg bieren Ermelo

Duizenden bieren op voorraad en toch was er nog ruimte voor de bieren van Vrolijcke Joncker. Tineke en Nathalie weten wel raad met goede bieren en op een mooie plaats tussen al die collega brouwers, staan de Joncker, Vrolijck te glimlachen naar de bierliefhebbers uit de wijde omgeving. Bent u in de buurt; dompel u onder in dit walhalla voor de speciaalbierliefhebber!

Uw Slijter van Dijk, Hoogezand

Ingrid van Dijk is de trotse eigenaar van de ruim gesorteerde slijterij in Hoogezand.

Zij helpt u vakkundig aan de lekkerste wijnen, gedistilleerd en speciaalbieren. Bent u op zoek naar streekbieren, vraag dan eens naar de Baggelsteker bieren van Vrolijcke Joncker. Een bier dat nauw verbonden is met de historie van Hoogezand; de turfwinning.

Topslijterij Hoekstra, Bedum

Voor een deskundig advies over goede wijn, gedistilleerd of speciaalbieren van goede kwaliteit, moet u bij Hoekstra Uw Top slijterij zijn. U kunt er ook terecht voor een ruime keuze bieren van Vrolijcke Joncker, zomaar op het Hogeland!

 

Mitra Hoeksma, Dokkum

Trots zijn we dat onze bieren ook in Dokkum verkrijgbaar zijn. In de prachtige winkel aan de Hantumerweg wordt u altijd vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Ook als het gaat om de speciaalbieren van Vrolijcke Joncker. Een aanrader!

Slijterij de Wijntap, Urk

Slijterij de Wijntap is van alle markten thuis. U kunt bij hen terecht voor een heerlijke whisky, binnen- en buitenlandse likeuren, speciaal bieren, maar ook voor een relatiegeschenk. Vraag maar eens naar de mogelijkheden met de bieren van Vrolijcke Joncker, want ook die zijn verkrijgbaar op Urk.

Slijterij Kisjes, Meppel

.Slijterij Kisjes is al jaren een bekende naam in Meppel en omstreken. In de prachtige winkel treft u een ruime keuze aan wijn, gedistilleerd, whisky, bier, speciaal bier en ook geschenken. Voor een goed en gedegen advies ga je natuurlijk naar de vakman. Men heet u, net als de bieren van Vrolijcke Joncker in het schap, van harte welkom in Meppel

Slijterij Stroomberg, Zwolle

In Zwolle kun je niet om Stroomberg Slijterijen heen. Ruime keuze en goed advies op zowel wijn, gedistilleerd als speciaalbier gebied. In dat ruime assortiment zijn de bieren van Vrolijcke Joncker een vrolijcke aanvulling.

Slijterij d’Ommerdiek, Nieuwleusen

Al vanaf 1973 levert d’Ommerdiek regionaal een groot assortiment dranken. Hierbij kunt u denken aan whisky’s, wijnen, bieren, jenevers, bitters en likeuren in alle soorten en maten. Uiteraard heeft men ook voor de seizoenen speciale dranken op voorraad in de sfeervolle slijterij. Mooi dat daar ook de bieren van Vrolijcke Joncker pronken!

Slijterij Duursma, Heerenveen

Marten Duursma is een whiskey specialist, een vakman in wijnen maar ook bij uitstek een kenner van speciaalbieren. Vrolijcke Joncker voelt zich thuis aan het Burg. Kuperusplein.

Mitra Velthoen, Warnsveld

Martin Velthoen houdt van lekker eten en mooie bieren. Vrolijcke Joncker heeft mooie bieren en houdt van lekker eten. Eem match was snel gemaakt in de zomer van 2021 en sindsdien zijn er tal van Jonckers in Warnsveld verkrijgbaar óf te bestellen!