Specials van Vrolijcke Joncker

Vrolijcke Joncker heeft als brouwerij een aantal bijzondere bieren mogen brouwen. Bieren die stuk voor stuk iets zeggen over de identiteit van de opdrachtgever, hun enthousiaste klanten en de wijze waarop ze naar de wereld kijken. Die kijkwijze is in alle gevallen optimistisch, creatief en met een vrolijcke blik naar de toekomst.

Sixty82

In april 2018 is Sixty82 gelanceerd op de Prolight and Sound 2018 beurs in Frankfurt am Main. Een van ambities, kwaliteit en creatieve ideeën bruisende organisatie.

Voor de lancering van Sixty82 ontwikkelden we 4 specials.

“Developed by the old & wise in a traditional way, but with extra attention and some smart innovation. An intense creation by the New Original”

Noar Huus

Voor het Theatherspektakel Noar Huus, maakte Vrolijcke Joncker een robuust en stevig Blond bier. Noar Huus was een spektakelstuk in de openlucht ter ere van het prachtige Westerkwartier. De voorstelling, met veel live muziek, humor en tegen een prachtige setting in de openlucht in het hart van het Westerkwartier was een heerlijke Western op z’n Westerkwartiers.

Jumping Jack

Ter gelegenheid van het theaterspektakel Jumping Jack, een ode aan de legendarische motorcoureur Jack Middelburg, bracht brouwerij Vrolijcke Joncker in samenwerking met Teuben catering 3 speciaalbieren uit.

De Jumpin’ Blond, Jumpin’ Red en Jumpin’ Trip zorgden voor een smakelijke ondersteuning van een onvergetelijke show.

De Knal

31 december 2019 om 10 uur onthulde burgemeester van der Tuuk in de feesttent van de Zevenhuister Carbidboys, een knalgoed bier! De Knal daverde niet alleen oudejaarsdag maar tot ver in januari door…..