Westerkwartier, NEderland

vrolijckejoncker@gmail.com

Mitra Nienhuis Leek

Bezoek de Wall of Beer van de meest enthousiaste bierkenner van het Westerkwartier en laat u verrassen door de zeer ruime keus. En als u er toch bent, maak kennis met het ruime assortiment Vrolijcke Jonckers.

Mitra Hartlief Roden

Net buiten het Westerkwarier maar exclusief op de plank in Noorderveld: alle bieren van
Vrolijcke Joncker.
Maak kennis met de dames Hartlief en
hun liefde voor Vrolijcke Joncker.

Restaurant
de Drie Provinciën

Op de grens van de drie Noordelijke provincies, gelegen in een prachtig natuurgebied, is het heerlijk genieten van de bieren van Vrolijcke Joncker. Na een stevige wandeling of fietstocht of bij het diner: er is altijd een passende Joncker.

Uw Slijter Stiekema

Vader Han en Dochter Manouk
weten waarvan u houdt. In hun prachtige zaak in Leek
verkopen ze niet alleen een
product maar een beleving. In die
beleving, daar horen ook de bieren van Vrolijcke Joncker!

Mitra Nienhuis
Assen

Het enthousiasme waarmee Jeroen Nienhuis zijn kennis over wijn, whiskey en bier uitdraagt, was in Leek, Groningen al bekend. Met dat enthousiasme heeft Assen, Marsdijk inmiddels ook kennis gemaakt nu Jeroen Nienhuis daar zijn 2e winkel runt. Samen met Jeroen trok ook de Vrolijcke Joncker naar Assen en kunnen ook de Marsdijkers genieten van de Vrolijcke Jonckers!

Cruwijn Roden

In hun sfeerfolle winkel in het overdekte winkelcentrum ‘Molenhof' in Roden ontvangen Bertjan en Jeanet u hartelijk én met verstand van goede wijn en gedistilleerd.
Bij al dat lekkers is ruimte voor een paar kwaliteitsbieren van lokale brouwers. Vrolijcke Joncker is trots daar onderdeel van te mogen zijn!

Vrolijcke Joncker